ده عنوانی که به تازگی ثبت شده اند :
علی ترکاشوند (حمزه)[ویرایش]
[ادامه]حجت الاسلام علی ترکاشوند، متولد روستای
اشترمل از توابع
شهرستان تویسرکان، در خانوادهای متدین دیده به جهان گشود. پدر ایشان، حمزه، کشاورزی می کرد و مادرشان خدیجه نام داشت. وی که مسئولیت
حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه کرج را بر عهده داشت، روز دوشنبه، دوم تیرماه ۱۴۰۴ در
پادگان امام حسن مجتبی علیه السلام کرج توسط رژیم غاصب صهیونیستی به شهادت رسید. مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید بزرگوار، روز پنجشنبه، پنجم تیرماه، راس ساعت ۱۷ از ابتدای روستای اشترمل به سمت گلزار شهدا برگزار و پیکر مطهر ایشان در جوار مزار برادر شهیدش،
محمد ترکاشوند (حمزه)، به خاک سپرده شد.
[[رده:
ابوالفضل نیازمند[ویرایش]
[ادامه]حجت الاسلام ابوالفضل نیازمند، روحانی جهادی اهل
گنبدکاووس، به دلیل فعالیتهای گسترده فرهنگی شناخته شده بود. ایشان که مبلغ نمونه بسیجی و روحانی مستقر در
شهرک شهید چمران تهران و دانشآموخته
مدرسه علمیه سفیران دارالمبلغین بود، به همراه همسر فاضلهاش،
الهام فرحمند (فارغ التحصیل
حوزه علمیه الزهرا گنبدکاووس) و فرزندان خردسالشان، در حمله تروریستی توسط
رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند. این حادثه تلخ در سحرگاه جمعه، ۲۳ خرداد، در پی تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی تهران رخ داد و حجت الاسلام نیازمند به عنوان دومین روحانی شهید در تجاوزات اسرائیل به خاک ایران به ثبت رسید.
امین عباس رشید[ویرایش]
[ادامه]حجتالاسلام امینعباس رشید، متولد سال ۱۳۷۳، در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، در پی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسید. این حادثه همزمان با شهادت پدر ایشان،
سرلشکر رشید، رخ داد. شهید امینعباس رشید، تنها فرزند پسر خانواده بود.
رمضانعلی مهرعلی تبار فیروزجایی[ویرایش]
[ادامه]حجت الاسلام رمضانعلی مهرعلی تبار، زاده
کاردیکلا از توابع بخش بندپی غربی
شهرستان بابل، تحصیلات حوزوی خود را در
مدرسه علمیه فیضیه مازندران آغاز نمود و سپس در قم از محضر پرفیض
آیت الله علوی گرگانی بهره برد. ایشان در سنگر خدمت، مسئولیت عقیدتی سیاسی
سازمان بسیج کل کشور را بر عهده داشت و در راه دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی، بر اثر حمله ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی به مقر
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تهران، به فیض شهادت نائل آمد و به لقاءالله پیوست.
محمدتقی معبودی نژاد[ویرایش]
[ادامه]یکم تير ۱۳۴۰، در شهرستان نيشابور ديده به جهان گشود. پدرش رمضانعلي، قاليباف بود و مادرش سليمه نام داشت. تا دوم راهنمايي درس خواند. فر شفروش بود. سال ۱۳۵۹ ازدواج كرد و صاحب كي پسر شد. به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت. نهم آذر ۱۳۶۰، با سمت آرپي جي زن در بستان بر اثر اصابت تركش به پهلو، شهيد شد. مزار او در صحن حرم امام رضا)ع( واقع است.
محمدتقی معاونی[ویرایش]
[ادامه]یکم آبان ۱۳۴۲، در شهرستان تربت حيدريه به دنيا آمد. پدرش ابوالقاسم و مادرش فاطمه صغرا نام داشت. تا دوم متوسطه درس خواند. به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت. دهم مرداد ۱۳۶۰، با سمت نيروي واحد تبليغات در رودخانه كرخه غرق شد و به شهادت رسيد. پیکر او را در بهشت عسگري زادگاهش به خاك سپردند.
براتعلی معاون دوست حسینی[ویرایش]
[ادامه]بيست و چهارم آذر ۱۳۳۹، در شهرستان خواف چشم به جهان گشود. پدرش غلامعباس و مادرش زيبا نام داشت. تا سوم ابتدايي درس خواند. كشاورز بود. ازدواج كرد و صاحب كي پسر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور يافت. كيم شهريور ۱۳۶۰، با سمت راننده تانك در محور آبادان ماهشهر بر اثر انفجار تانك و سوختگي شديد به شهادت رسيد. پیکر او را در زادگاهش به خاك سپردند.
مرتضی معالج[ویرایش]
[ادامه]بيست و چهارم دي ۱۳۱۷، در شهرستان كاشان چشم به جهان گشود. پدرش حسين و مادرش شوكت نام داشت. در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت. آشپز بود. سال ۱۳۵۰ ازدواج كرد و صاحب كي پسر و چهار دختر شد. به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت. بيست و سوم تير ۱۳۶۱، در پاسگا هزيد عراق بر اثر اصابت تركش به کمر و سر، شهيد شد. مزار او در بهشت رضاي شهرستان مشهد واقع است.
علی اکبر معافیان طرقدری[ویرایش]
[ادامه]دوم فروردين ۱۳۱۴، در شهرستان مشهد چشم به جهان گشود. پدرش محمدرضا )فوت ۱۳۶۴( و مادرش ليلي )فوت ۱۳۶۶( نام داشت. تا پايان دوره راهنمايي درس خواند. مغازه دار بود. سال ۱۳۳۲ ازدواج كرد و صاحب چهار پسر و دو دختر شد. نهم مرداد ۱۳۶۶، در مكه هنگام شرکت در مراسم برائت از مشر يكن بر اثر هجوم عوامل رژيم سعودي و ازدحام جمعيت دچار خفگي شد و به شهادت رسيد. مزار او در صحن حرم امام رضا)ع( واقع است. فرزندش عباس و برادرش عبدالحسين نيز به شهادت رسيده اند.
عبدالحسین معافیان طرقدری[ویرایش]
[ادامه]یکم شهريور ۱۳۲۶، در روستاي طرقدر از توابع شهرستان مشهد ديده به جهان گشود. پدرش محمدرضا )فوت ۱۳۶۴( و مادرش ليلي نام داشت. تا پايان دوره راهنمايي درس خواند. ساع تفروش بود. ازدواج كرد و صاحب دو پسر و كي دختر شد. به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت. سي ام بهمن ۱۳۶۴، با سمت آرپي جي زن در اروندرود بر اثر موج انفجار و ضرب همغزي به شهادت رسيد. پیکر او را در صحن حرم امام رضا)ع( به خاك سپردند. برادرش علي اكبر نيز شهيد شده است.