ده عنوانی که به تازگی ثبت شده اند :
محمدرضا لشنی[ویرایش]
[ادامه]سوم آبان ۱۳۴۹ در شهرستان شازند به دنيا آمد. پدرش قدرت الله، فروشنده بود و مادرش خاتون نام داشت. در حد دوره راهنمايي درس خواند. پيرايشگر بود. از سوي بسيج در جبهه حضور يافت. پنجم مرداد ۱۳۶۷ ، در اسلام آباد غرب هنگام درگيري با نيروهاي سازمان مجاهدين خلق )منافقین( بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است
محمدحسین لشنی[ویرایش]
[ادامه]هشتم آذر ۱۳۳۹ در روستاي جلاير از توابع شهرستان شازند به دنيا آمد. پدرش غلامعباس، كشاورزي ميكرد و مادرش گلباغ نام داشت. تا پايان دوره ابتدايي درس خواند. سال ۱۳۵۷ ازدواج كرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. به عنوان پاسدار در جبهه حضور يافت. بيست و یکم بهمن ۱۳۶۴ ، در فاو عراق بر اثر اصابت تركش به سينه، شهيد شد. مزار او در زادگاهش واقع است.
عباس لشنی[ویرایش]
[ادامه]یکم اسفند ۱۳۴۲ در شهرستان درود به دنيا آمد. پدرش موسي، باربر بود و مادرش زري نام داشت. تا سوم متوسطه در رشته تجربي درس خواند. بنا بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور يافت. بيست و هشتم بهمن ۱۳۶۲ ، با سمت راننده در سومار هنگام درگيري با گروه هاي ضدانقلاب بر اثر اصابت تركش خمپاره به گردن، پهلو و شكم، شهيد شد. مزارش در گلزار شهدای شهرستان اراك واقع است.
حسین لشنی[ویرایش]
[ادامه]هشتم مرداد ۱۳۴۶ در روستاي نجف آباد از توابع شهرستان تفرش به دنيا آمد. پدرش عليمحمد )فوت ۱۳۶۵ ( كشاورزي ميكرد و مادرش صديقه نام داشت. تا پايان دوره ابتدايي درس خواند. به عنوان پاسدار وظيفه در جبهه حضور يافت. ششم مرداد ۱۳۶۷ ، در اسلام آباد غرب هنگام درگيري با نيروهاي سازمان مجاهدين خلق )منافقین( بر اثر سوختگی شديد به شهادت رسيد. مزار او در زادگاهش واقع است
رضا لرستانی[ویرایش]
[ادامه]بيست و هشتم تير ۱۳۴۷ در شهرستان ازنا به دنيا آمد. پدرش رحيم، كارگر شركت نفت بود و مادرش قدمخير نام داشت. در حد دوره متوسطه در رشته مكانیک درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور يافت. نوزدهم دي ۱۳۶۶ ، در فاو عراق بر اثر اصابت گلوله به سر، شهيد شد. مزارش در گلزار شهداي شهرستان اراك قرار دارد
محمد لر (ولی الله)[ویرایش]
[ادامه]یکم شهريور ۱۳۴۵ در روستاي مزور از توابع شهرستان محلات به دنيا آمد. پدرش ولي الله، كشاورزي ميكرد و مادرش نيره نام داشت. تا پايان دوره ابتدايي درس خواند. سال ۱۳۶۳ ازدواج كرد. به عنوان پاسدار در جبهه حضور يافت. بيست و ششم اسفند ۱۳۶۴ ، در فاو عراق بر اثر اصابت تركش به شهادت رسيد. مزار او در گلزار شهدای شهرستان زادگاهش واقع است.
محسن گیوه کی[ویرایش]
[ادامه]یکم بهمن ۱۳۴۶ در شهرستان اراك به دنيا آمد. پدرش محمدقربان و مادرش زهرا نام داشت. تا چهارم ابتدايي درس خواند. كارگر بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور يافت. بيست و یکم تير ۱۳۶۷ با سمت خدمه تانک در ابوقريب هنگام درگیری با نیروهای عراقی به شهادت رسيد. اثري از پیکرش به دست نيامد
احمدرضا گیلی[ویرایش]
[ادامه]بيستم فروردين ۱۳۴۸ در شهرستان تهران به دنيا آمد. پدرش غلامرضا، كشاورزي ميكرد و مادرش شوكت نام داشت. تا اول راهنمايي درس خواند. از سوي بسيج در جبهه حضور يافت. هجدهم آذر ۱۳۶۵ ، در خوزستان بر اثر اصابت گلوله به سر، شهيد شد. مزارش در گلزار شهدای شهرستان اراك واقع است.
ابوالفضل گیلک[ویرایش]
[ادامه]دوم ارديبهشت ۱۳۴۰ در روستاي نيوشت از توابع شهرستان ساوه به دنيا آمد. پدرش اسماعيل، كارگري ميكرد و مادرش طاهره نام داشت. تا پايان دوره راهنمايي درس خواند. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور يافت. نهم فروردين ۱۳۶۱ ، در شوش بر اثر اصابت تركش خمپاره به سينه، شهيد شد. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش واقع است.
محمد گیلانی[ویرایش]
[ادامه]نهم خرداد ۱۳۴۹ در روستای قهره کهریز از توابع شهرستان خمین به دنیا آمد. پدرش جمعه، کشاورز بود و مادرش مریم نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و چهارم فروردین ۱۳۶۵ ، با سمت تیربارچی در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت تركش به شکم و قطع دست، شهید شد. مزار او در شهرستان زادگاهش قرار دارد.